Korte omschrijving

PLA filament is het populairste materiaal voor 3D-prints. Het is mogelijk om zeer gedetailleerde objecten te printen, en beschikbaar in veel kleuren. PLA plastic is bovendien gemaakt van biologisch afbreekbare grondstoffen. Wel onttrekt het materiaal vocht uit de lucht, hierdoor zal het buiten dus sneller afbreken. Door de hardheid van het materiaal is het goed te belasten op druk maar breekt het snel bij trek, en vervormd het bij temperaturen vanaf 65º C.

Looks
Sterkte
Levensduur
Prijs €

Korte omschrijving

PLA filament is het populairste materiaal voor 3D-prints. Bij de houtgevulde variant zijn er houtsnippers door het plastic heen verwerkt, hierdoor krijgt de print een organischere look. PLA plastic is bovendien gemaakt van biologisch afbreekbare grondstoffen. Wel onttrekt het materiaal vocht uit de lucht, hierdoor zal het buiten dus sneller afbreken. Door de hardheid van het materiaal is het goed te belasten op druk maar breekt het snel bij trek, en vervormd het bij temperaturen vanaf 65º C. Houtgevuld PLA is dan ook vooral geschikt voor grotere objecten die binnenhuis gebruikt worden.

Looks
Sterkte
Levensduur
Prijs €€€

Korte omschrijving

ABS is een zeer sterk filamenttype dat verkrijgbaar is in vele kleuren. Het veelzijdige ABS kan objecten printen in elke gewenste vorm. Door een hoge smelt temperatuur is het minder gevoelig voor omgevingstemperatuur. Wel is het relatief gevoelig voor UV straling en zal het in het licht sneller verkleuren dan andere materialen. Doordat ABS een kunststof is op olie basis is het minder milieu vriendelijk dan bijvoorbeeld PLA, en is het niet geschikt voor objecten die in aanraking komen met voedsel. 

Looks
Sterkte
Levensduur
Prijs €

Korte omschrijving

PETG filament is in vergelijking met ABS en PLA het sterkste en meest flexibele filamenttype. Hierdoor biedt het zeer veelzijdige 3D-printmogelijkheden.

Het materiaal PET (Polyethyleen tereftalaat) is bekend van de transparante statiegeld flessen (petflessen) en is volledig recyclebaar. Met PETG filament (PET gemodificeerd met glycol) kiest u voor een zeer sterk en waterafstotend materiaal.

Looks
Sterkte
Levensduur
Prijs €€

Korte omschrijving

Nylon filament combineert kracht, flexibiliteit en duurzaamheid met een indrukwekkende hardheid. Met dit filament krijgt u objecten die tegen een stootje kunnen, zoals prototypes.

Nylon 3D-filament heeft een superieure weerstand tegen chemicaliën en UV en absorbeert bijna geen water.
Door een hoge smelt temperatuur zijn de resultaten minder glas dan andere materialen.

Looks
Sterkte
Levensduur
Prijs €€€

Over ons

Wij proberen de technische sector een stukje klantgerichter te maken.
Door ervaring in branches waar de klant centraal staat zullen we u met technische ondersteuning begeleiden naar uw eindstation. Of dit nou een 3D model is dat u in productie wilt nemen, of een ontwerp voor de gewenste wijzigingen aan uw vastgoed.

Onze visie

Wij zien een toekost voor ons waar iedere wens op maat geproduceerd kan worden. Hiermee zetten we de klant op nummer 1!

Contact

Adres: Caan van Necklaan 204
2281BR, Rijswijk Zuid Holland

Telefoon: +31610601506
KVK: 68122586
BTW: NL220699884B01

Sluit Menu
×
×

Winkelmand