Uw keuze mogelijkheden

Materiaal

Er bestaan verschillende materialen die toegepast kunnen worden bij 3D printen, ieder materiaal met zijn eigen karakteristieke eigenschappen geschikt voor verschillende toepassingen. Het meest gebruikte materiaal is PLA, een kunststof die geschikt is voor prototypes waar geen specifieke mechanische eisen aan worden gesteld.

Om u te helpen bij uw materiaal keuze hebben wij een overzicht gemaakt van de bij ons beschikbare materialen.

Laagdiktes

Een 3D geprint model bestaat uit verschillende lagen op elkaar, de dikte van deze lagen heeft gevolgen op het uiterlijk van uw print, de waterdichtheid, en in mindere maten op de sterkte.

Om u een impressie te geven van het resultaat van uw print hebben we onze beschikbare materialen al in verschillende laagdiktes geprint.

Vulling

Een 3D geprint model bestaat uit een vloer, wanden, vulling, en een dak.
Deze vulling kan wisselende vormen aannemen die afhankelijk zijn van de hoeveelheid vulling. 
Het percentage vulling heeft invloed op de sterkte van het model.

Om u een richtlijn te geven voor de sterkte van uw print hebben we onze beschikbare materialen onderzocht op sterkte in combinatie met onze standaard vullingen.

Customizables

Onderzetters

Kies het formaat, vorm en ontwerp het patroon van je op maat gemaakte onderzetters en downloaden het bestand om te uploaden, ABS is het meest gangbare materiaal voor hittebestendige objecten.

Ook een verzamel bakje nodig in dezelfde stijl om de onderzetters bij elkaar op te bergen? Download de file hieronder en upload deze samen met de ontworpen onderzetters.

Pannen onderzetters

Kies het formaat, vorm en ontwerp het patroon van je op maat gemaakte pannen onderzetters en downloaden het bestand om te uploaden, ABS is het meest gangbare materiaal voor hittebestendige objecten.

More coming soon

Over ons

Wij proberen de technische sector een stukje klantgerichter te maken.
Door ervaring in branches waar de klant centraal staat zullen we u met technische ondersteuning begeleiden naar uw eindstation. Of dit nou een 3D model is dat u in productie wilt nemen, of een ontwerp voor de gewenste wijzigingen aan uw vastgoed.

Onze visie

Wij zien een toekost voor ons waar iedere wens op maat geproduceerd kan worden. Hiermee zetten we de klant op nummer 1!

Contact

Adres: Caan van Necklaan 204
2281BR, Rijswijk Zuid Holland

Telefoon: +31610601506
KVK: 68122586
BTW: NL220699884B01

Sluit Menu
×
×

Winkelmand